Aanbestedingen vinden is niet moeilijk

We hebben de laatste maanden al veel nieuwsberichten geplaatst over aanbestedingen en inhoudelijke zaken, maar wie zijn wij nou eigenlijk en waar ligt onze kracht?

Het antwoord is simpel. Q Core is gespecialiseerd in twee dingen:

  1. Het signaleren van kansen binnen aanbestedingsland.
  2. Begeleiden van jouw bedrijf bij het inschrijven op de aanbestedingen. Kortom: het benutten van kansen!

Laten we dit keer wat meer vertellen over het vinden van aanbestedingen. Jaarlijks worden er meer dan 10.000 aanbestedingen gepubliceerd. Er zijn veel verschillende platforms waarop aanbestedende diensten aanbestedingen publiceren. Elke aanbestedende dienst en zelfs de inkoper heeft zo zijn eigen voorkeur voor een platform. Het vinden van de juiste aanbesteding of opdracht vanuit de overheid kan dus een enorme tijdrovende klus zijn en een relevante aanbesteding missen gebeurt al snel.

Tenderdesk

Wij van Q Core hebben daar de oplossing voor: de Tenderdesk. We hebben een hele afdeling ingericht die alle, ja je leest het goed: alle!, publicaties van aanbestedingen in Nederland doorleest. Ons Tenderdeskteam heeft jarenlange ervaring in het doorspitten van aanbestedingsdocumenten en haalt voor jou alle relevante informatie  uit de publicatie. Dat bespaart je veel tijd.

De informatie wordt vervolgens gekoppeld aan jouw zoekcriteria, het profiel van jouw bedrijf, dat we samen met jou hebben vastgelegd. Zo hoef je zelf nooit die hele berg aanbestedingen te doorzoeken, want als wij een relevante aanbesteding hebben gevonden krijg je heel simpel een melding in je mailbox. Groot voordeel is dat je niet op alle platforms apart hoeft in te loggen om daar zelf te zoeken naar voor jouw interessante opdrachten, als bouwbedrijf zit je natuurlijk niet te wachten op GGZ-opdrachten of als IT-er kun je geen brandweerpakken leveren.

Dit hele proces hebben we een naam gegeven: Tendersignalering. Kortom: ook de juiste aanbestedingen vinden is niet moelijk!

Maar Q Core gaat nog verder. Wij blijven onszelf uitdagen om de dienstverlening nog gebruiksvriendelijker te maken en jou nog meer tijd te besparen….Op de achtergrond wordt hier druk aan gewerkt en we staan te trappelen om hier meer over te vertellen. Maar helaas, meer kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Nieuwsgierig? Houd dan vooral de website goed in de gaten, binnenkort volgt er spectaculair ontwikkelingsnieuws! Of wil je meteen hulp bij het vinden van goede aanbestedingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons.