Gratis helpdesk voor aanbestedingen

Sinds een aantal maanden beschikt onze website over een chat functie. En dat is een behoorlijke aanwinst voor de serviceverlening van onze helpdesk, want het loopt storm! We merken dat ondernemers veel verschillende vragen hebben en deze kunnen wij nu makkelijk maar ook vooral snel beantwoorden. Maar het mooiste is dat dit onderdeel van onze gratis helpdesk voor aanbestedingen is.

Aanbestedingsplatformen

Of je nu wel of geen klant bent bij ons, je kunt met al je vragen bij ons terecht. Denk hierbij aan vragen over aanbesteden via de verschillende aanbestedingsplatformen waarop je digitaal moet inschrijven, zoals TenderNed, Negometrix, Commerce-hub, CTM Solution, Ariba en Aanbestedingskalender. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je digitaal moet inschrijven of hoe eHerkenning werkt? Wij helpen je graag. Veel ondernemers zijn door ons al wegwijs geworden op deze platformen.

Digitaal aanbesteden

In de wereld van aanbestedingen verandert er regelmatig wat en dat levert altijd vragen op. Zo is bijvoorbeeld digitaal aanbesteden vanaf 1 juli 2017 verplicht en dat betekent dat inschrijvers een digitale handtekening (eSigning) moeten aanvragen. Maar hoe vraag je zo’n digitale handtekening aan? Bel of mail gerust met onze gratis helpdesk voor aanbestedingen.

Vele soorten vragen

Naast vragen over aanbestedingsplatformen, krijgen we ook regelmatig vragen over het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA), de Gedragsverklaring Aanbesteden (GVA) en non-faillissementsverklaring. Denk aan vragen als:

  • Hoe vul ik een Uniform Europees Aanbestedingsdocument in?
  • Hoe vraag ik een Gedragsverklaring Aanbesteden en/of een non-faillissementsverklaring aan?
  • Wat is er veranderd aan de UEA, GVA en non-faillissementsverklaring?
  • Moet ik een nieuwe GVA aanvragen?

Aanbesteden ingewikkeld

Uit bovenstaande blijkt wel, aanbesteden is soms best ingewikkeld en kan tijdrovend zijn en dan is het fijn als jouw vragen snel en kosteloos beantwoord worden. Dat doen wij graag! En blijkt er geen snel antwoord voor handen of blijkt het een ingewikkelde vraag? Dan zoeken we het voor je uit en komen er bij jou op terug.

Heb je toch meer hulp nodig bij het inschrijven of loop je vast in het schrijven van je teksten voor de tender? Ook daarin kunnen wij de helpende hand bieden. Kijk voor onze begeleiding of tekstschrijven maar eens op de pagina’s voor meer informatie.