Nieuw jaar, nieuwe kansen

We zijn weer fris begonnen aan het nieuwe jaar. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Het team van Q Core zit vol energie om ook dit jaar samen met jou aanbestedingen te winnen.

De eerste aangekondigde opdrachten van 2018 stromen langzaam binnen en we verwachten dat de komende weken steeds meer aanbestedingen gepubliceerd zullen worden. Hieronder een kleine greep uit de aanbestedingen die deze week zijn gepubliceerd:

  • Het leveren van vloeistoffen, gebruiksartikelen en dialysemachines ten behoeve van Erasmus MC.
  • Het leveren van lichtmastreclame ten behoeve van de gemeenten Enschede en Hengelo.
  • De aanleg van een stoomleiding ten behoeve van Groningen Seaports N.V.
  • Het leveren van een biometrievoorziening ten behoeve van de Nationale Politie.

Aanbestedende diensten hebben ook een aantal mooie vacatures open staan. Deze week zijn er 12 vacatures gepubliceerd door verschillende aanbestedende diensten. Zo is de gemeente Noordoostpolder op zoek naar een ervaren communicatieadviseur, en zoekt de gemeente Almere naar een junior en senior planeconoom.

Wil jij deze en andere aanbestedingen niet missen? Bekijk dan eens wat onze Tendersignalering voor jou kan betekenen. Naast onze Tendersignalering hebben wij ook een team aan specialisten klaar staan die jou graag begeleiden om deze aanbestedingen te winnen.

Ben jij er klaar voor om dit jaar nieuwe kansen te benutten? Of zou je graag eens inventariseren of er kansen liggen voor jouw onderneming? Onze klantmanager Yvonne Kalkhoven helpt je graag.