Onze opdrachtgevers zijn koning

De Oranjegekte is weer voorbij en ook de vakantie loopt tegen zijn einde. Een mooi moment om je weer op aanbestedingen te focussen en die mooie opdracht te winnen. We verwachten dat het aantal publicaties de komende week weer toe zal nemen, maar ook de afgelopen dagen zijn er mooie opdrachten gepubliceerd.

Zo heeft gemeente Leeuwarden afgelopen week maar liefst 9 aanbestedingen gepubliceerd binnen het sociale domein: het gaat hier bijvoorbeeld om specialistische jeugdhulp, pleegzorg en beschermd wonen, allemaal in Friesland.

Andere voorbeelden zijn:

  • een monitoringsonderzoek van het regionale OV ten behoeve van de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland;
  • organisatieadviesdiensten ten behoeve van de Autoriteit Financiële Markten;
  • de levering van een tramkruising voor de locatie Kruisplein ten behoeve van RET N.V.;
  • een uitnodiging van het Ministerie van Defensie (Defensie Materieel Organisatie) voor deelname aan Purple Nectar. Tijdens Purple Nectar tonen defensie-onderdelen, industrie en onderzoeksinstituten IT-innovaties en experimenten, delen ze oplossingen en doen ze inspirerende ideeën op. Het thema voor dit jaar is interoperabiliteit.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven op een aanbesteding? Wij hebben een team met specialisten voor je klaar staan die jou graag begeleiden. We kennen de procedures door en door en passen onze totaalbegeleiding aan op jouw behoefte. Want onze opdrachtgevers zijn tenslotte koning!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!