Opdrachtgevers zeer tevreden over Q Core

De totaaldienstverlening van Q Core wordt erg goed gewaardeerd. Dit blijkt uit een deze maand uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek. Hierop scoorden we hoog op verschillende gebieden. Onze opdrachtgevers beoordelen ons met gemiddeld een 8.1 op een schaal van 1 tot 10. Hier zijn we trots op!

Marcel Hazeleger, directeur van Q Core: “Q Core werkt hard om het meest gewaardeerde Tenderteam van Nederland te worden, dit doen we door toegevoegde waarde te bieden middels vakspecialisten. We zijn samen met onze opdrachtgevers dagelijks bezig om onze kennis te vergroten en de inschrijvingen te perfectioneren. We merken dat zij onze inzet waarderen en het is mooi om dit nu bevestigd te zien.”

Onze kennis en bereikbaarheid scoren het hoogst

Onze opdrachtgevers waren het meest te spreken over onze zeer goede bereikbaarheid via telefoon, e-mail en chat en onze kerndienstverlening (totale tenderbegeleiding), met een gemiddelde score van 8,5 en 8,3. Met de stelling dat Q Core een toegevoegde waarde biedt bij het inschrijven is 4 op de 5 opdrachtgevers het eens. En maar liefst 89% oordeelt dat ons kennisniveau omtrent aanbestedingen hoog is. 96% van onze opdrachtgevers beveelt Q Core aan bij anderen.

Opdrachtgevers: bedankt voor jullie respons. De komende tijd zullen we ons blijven inzetten om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en wij komen zeker bij jullie terug om te verifiëren dat we op de juiste weg zijn.

Over Q Core

Q Core is een in 2009 opgericht landelijk opererend bureau dat ondernemers begeleidt bij het inschrijven op aanbestedingen. Q Core biedt uitsluitend totaalbegeleiding – we doen niet aan advies vanaf de zijlijn, maar nemen de regie over het gehele inschrijftraject, van het eerste projectoverleg t/m het indienen van de inschrijving. Behalve begeleiding bieden we ook tendersignalering en een portal waarin onze opdrachtgever in zijn eigen inlogomgeving een overzicht heeft van al zijn tenders en documentatie. Alle kennis en disciplines omtrent aanbestedingen vind je bij Q Core op één plek, van juridisch tenderspecialist tot tekstschrijver tot data-analist. We verbreden en verdiepen onze kennis continu, zo is inmiddels bijna het complete tenderteam Best Value gecertificeerd.

Onze opdrachtgevers bevelen ons graag bij jou aan… ga jij het avontuur met ons aan?