Onze opdrachtgevers zijn kanjers!

Het Q Core team werkt het hele jaar keihard om onze opdrachtgevers de beste begeleiding te bieden en samen zo veel mogelijk aanbestedingen gegund te krijgen. Ons target voor 2016 was om in 12 maanden 30% meer gunningen te scoren dan in 2015 en dat is gelukt. Daarom dank aan onze kanjers.

Iedereen die weleens binnen is geweest bij het Q Core kantoor kent de buizen vol ballen. (Ik hoor je denken: buizen vol ballen? Ja wij houden onze score (gunningen) bij in buizen met ballen! Groene en blauwe welteverstaan, onze huiskleuren. Win je een aanbesteding dan stop je een bal in de buis, lekker overzichtelijk daar houden wij van).

We sturen onze opdrachtgevers altijd een taart bij het winnen van een aanbesteding en we dachten nu, laten we onszelf eens verwennen met een heerlijke taart! Mochten onze kanjers ons ook willen bedanken, ons adres is:

Hogebrinkerweg 31
3871 KM
Hoevelaken

Het wordt dus tijd voor een nieuw doel en wij leggen de lat nog wat hoger. Wil jij dat wij jou ook helpen met het winnen van aanbestedingen ? Bekijk dan hier wat we voor jou kunnen betekenen.