Een team vol specialisten – Best Value B-certificaat

Samen met jou aanbestedingen winnen, dat is wat wij het liefste doen. En hoe doen wij dat? Door onze mensen te blijven trainen. Zo bouwen wij aan een team vol specialisten! Elke teamlid heeft natuurlijk zijn eigen unieke kwaliteiten, maar inhoudelijk wil Q Core allemaal specialisten. En daar doen we flink ons best voor door het volgen van trainingen. Deze week was het tijd om de juridische kennis bij te spijkeren. Heb jij duidelijk wat de laatste aanbestedingsuitspraken voor invloed hebben op jouw inschrijving?

Specialisten Best Value B-certificaat

Onze oudgedienden hadden hem al gevolgd en deze week mocht onze nieuwe aanwas ook op training. Het was niet zomaar een training! Nee, zij mochten 2 dagen de Best Value training voor het Best Value B-certificaat volgen.

En hoe kun je beter een specialist worden in Best Value Procurements dan je te laten trainen door de specialist op dat gebied zelf? En dat is wat we gedaan hebben. De training is gegeven door niemand minder dan Susan van Hes, drie-voudig top-scoorder van het “Train de Trainers examen Best Value A+”. Ook in 2017 heeft ze weer de status ‘best scorende’ behaald.

Wij zijn trots dat zij ons team getraind heeft. En uiteraard hebben ze het allemaal gehaald. Ze zijn echter nog niet uitgetraind, want in maart gaan ze alweer voor het Best Value B+ Certificaat. Wil je meer weten over de training? Kijk dan hier.

Best Value Procurement

De Best Value Procurement (BVP), ook wel prestatie-inkoop genoemd, is een inkoopmethodiek waarbij wordt gestreefd naar de meeste waarde voor de beste prijs. Bij de BVP-methodiek worden veel minder eisen gegeven en krijgen inschrijvers veel meer ruimte om zichzelf te onderscheiden van de concurrenten. Inschrijvers nemen het voortouw en kunnen hun expertise optimaal laten zien.

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen bij Best Value Procurements? Neem dan snel contact met ons op!