Zomerse aanbestedingen

Ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen zijn er weer veel aanbestedingen gepubliceerd. Zo zijn er maandag al 40, dinsdag 45 en woensdag maar liefst 47 aanbestedingen gepubliceerd.

Het lijkt erop dat de aanbestedende diensten de zomer ook in hun bol hebben. Zo heeft de gemeente Tilburg een mooie aanbesteding uitgeschreven voor het leveren van bloemen, planten en themadecoratie. Maar ook het Ministerie van Financiën vraagt om bloemstukken en bloemdecoratie in een perceel voor de aanbesteding Representatiemiddelen.

Waterschap Scheldestromen wil dat het groen er weer mooi bij staat en heeft een aanbesteding uitgeschreven voor het uitvoeren van verwijderings- en beplantingswerkzaamheden langs openbare wegen. Zo moeten bermen en stobbegaten weer aangevuld worden, onkruid verwijderd worden en laanbomen en een bosplantsoen aangeplant worden.

Aanbestedende diensten hebben ook weer vraag naar detacheringsbureaus. Deze week hebben Stichting Lucas Onderwijs, Erasmus MC, Radboudumc en gemeente Katwijk een aanbesteding uitgeschreven voor de inhuur van personeel.

Maar ook de individuele inhuuropdrachten waren deze week populair. De teller staat deze week op 13 publicaties. Zo kun je bijvoorbeeld inschrijven op één van de volgende functies:

  • Projectleider verkiezingen – Gemeente Venray
  • Communicatieadviseur – Waterschap Limburg
  • Jurist – Waterschap Noorderzijlvest
  • Regisseur Vastgoed en Duurzaamheid – Gemeente Steenwijkerland
  • CSS Specialist – Gemeente Amstelveen

Wil jij ook meedingen naar al dat moois? Q Core Tendersignalering zorgt ervoor dat jij geen relevante aanbesteding misloopt en dagelijks op de hoogte bent van de laatste publicaties. Daarnaast begeleiden wij je graag naar een succesvolle inschrijving. Zomer of winter, wij houden het hoofd koel!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Voor nu wensen wij iedereen een fijn en zonnig weekend.