Inschrijven op een aanbesteding met een combinatie

03 jun 2019 1 minuut leestijd Saskia Saskia

Het kan voorkomen dat je als onderneming niet volledig kunt voldoen aan de vraag in de tender. Een samenwerking met een zakenpartner is dan een goede optie, in de regel wordt dit een ‘inschrijving met een combinatie’ genoemd. qcore begeleidt dat proces graag voor jou. Door gezamenlijk met één inschrijving deel te nemen aan een tender – als combinatie dus – komen nieuwe kansen in beeld. Deze business to business oplossing vraagt om goede afspraken en zorgvuldigheid. Benut onze expertise en ontdek welke nieuwe mogelijkheden samenwerking biedt!

Heb je al een zakenpartner?

Het kan voorkomen dat je al een zakenpartner hebt, maar niet goed weet hoe nu de tender aan te vliegen. Als je samen met een partner inschrijft vraagt dat om bepaalde eisen waaraan je beide dient te voldoen. Ook hier helpen wij graag bij.

Samen winnen

Bij qcore gaan we nog verder. Soms kunnen we vraag en aanbod binnen ons netwerk van opdrachtgevers matchen. Je biedt wellicht de producten die een andere opdrachtgever zoekt én andersom. We leggen graag de link. Hierdoor vergroot je je kansen om nog meer aanbestedingen te winnen en je omzet te vergroten. Samen kunnen wij de juiste zakenpartner voor jouw onderneming vinden en gezamenlijk de aanbesteding winnen!

Vraag qcore om hulp

Als je meedoet aan een aanbesteding wil je winnen ook. qcore helpt bedrijven om aanbestedingen te winnen. Want alleen als jij wint, winnen wij ook (Lees meer over de methode qcore). Benieuwd wat qcore voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Contact qcore