Inschrijven? Uitbesteden!

Wil je heel eenvoudig meedingen naar aantrekkelijke opdrachten in uw marktsegment? Laat de aanbesteding aan Q Core Business Solutions over. Door onze specialisten bij jouw inschrijven op een tender te betrekken, hebt je meer kans op succes.

Dáárom besteden steeds meer ondernemingen het inschrijven uit aan Q Core Business Solutions:

  • Inschrijven is de markt in de gaten houden. Wereldwijd zijn er elke dag 75.000 nieuwe publicaties. Je bent alleen geïnteresseerd in de aanbestedingen in jouw werkgebied. Dat zou iemand dagelijks voor jou in de gaten moeten houden.
  • Inschrijven op een tender is enorm tijdrovend. Een inschrijvingsdocument (lees: de offerteaanvraag) kan al snel een omvang van tientallen pagina’s hebben. Ook bij producten en diensten die niet complex zijn.
  • Inschrijven is interpreteren. De aanbestedende dienst stelt voorwaarden op waaraan jouw aanbod moet voldoen. Het is de kunst deze op de juiste manier te interpreteren en binnen de mogelijkheden van je bedrijf te passen. Veel ondernemingen laten kansen schieten door een onjuiste interpretatie!
  • Inschrijven is precisiewerk. Bij elke inschrijving moeten vele formulieren ingevuld en bewijsdocumenten opgestuurd worden. De kleinste procedurefout kan je inschrijving al ongeldig maken.

Benut daarom de expertise van Q Core Business Solutions en besteed het inschrijven of specifieke onderdelen daarvan uit. Wij hebben in het verleden jarenlang overheden (jouw potentiële opdrachtgevers!) geadviseerd met betrekking tot aanbestedingsprocedures. Nu zitten we aan de andere kant van de tafel, jouw kant, om jou te helpen te winnen.

Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs om de mogelijkheden in beeld te brengen!

Inschrijven is 1 ding, maar daarvoor wil je wel de juiste tender vinden. Ook daar zijn wij heel goed in. Wij signaleren alle tenders en maken hier handmatig een samenvatting van. Hierdoor zijn wij in staat alle voor jou belangrijke opdrachten te vinden. Wil je hier meer informatie over klik dan snel hier: signalering.

Mijn drijfveer is om voor jou de perfecte tekst te creëren.

Marieke van Holland - Tekstschrijver/-Consultant

Ik zorg ervoor dat wij de grenzen en mogelijkheden van de wet voor jou optimaal benutten.

Rob Prinsen - Juridisch Tenderspecialist

Ik ondersteun bij het maken van sterke strategisch keuzes.

Rodger van Veen - Directie