Q Core Business Solutions: de ontbrekende schakel in uw salesmanagement!

Q Core Business Solutions ondersteunt ondernemers bij het inschrijven op aanbestedingen. Daarmee brengen we een nieuwe markt – de overheid – met een enorm omzetpotentieel onder handbereik. Het salesmanagement van de meeste organisaties is niet ingesteld op deze opportunities. U bent geen uitzondering als u zelfs nog nooit aan een openbare aanbesteding hebt meegedaan.

Elke dag commerciële kansen!

Elke dag wordt er voor miljoenen euro’s aan nieuwe tenders gepubliceerd. Van diensten en producten tot projecten. Van koffiebonen tot meetinstrumenten en van transportdiensten tot netwerkbeheer. Niet alleen door de staat, ministeries en waterschappen. Ook de gemeente waarin u gevestigd bent zal grote opdrachten uitsluitend via een tender op de markt brengen!
Als de totaalsom van een order maar hoger is dan het drempelbedrag (voor de levering van de producten en/of diensten aan de centrale overheid is dat bijvoorbeeld 134.000 euro) moet de overheidsinstantie aanbesteden.

Q Core Business Solutions maakt het u gemakkelijk om deze kansen te benutten. Wij signaleren de tenders in het voor u relevante gebied en verzorgen de complete inschrijving. Waarom dat een specialisme is, leggen we u graag uit.

Nodig één van onze adviseurs uit en laat u voorlichten over de commerciële kansen die openbare aanbestedingen bieden!

Mijn drijfveer is om voor jou de perfecte tekst te creëren.

Marieke van Holland - Tekstschrijver/-Consultant

Ik zorg ervoor dat wij de grenzen en mogelijkheden van de wet voor jou optimaal benutten.

Rob Prinsen - Juridisch Tenderspecialist

Ik ondersteun bij het maken van sterke strategisch keuzes.

Rodger van Veen - Directie