Waarom uitbesteden?

Je laten begeleiden bij het inschrijven kan om verschillende redenen gunstig zijn.

  • Succesvol inschrijven begint bij de markt in de gaten houden. In Nederland worden er dagelijks tientallen tenders gepubliceerd. Jij bent alleen geïnteresseerd in de aanbestedingen in jouw werkgebied. Dat zou iemand dagelijks voor je in de gaten moeten houden.
  • Inschrijven is tijdrovend. Zeker als dit naast het “normale” werk moet gebeuren scheelt het je een hoop tijd en zorgen als je een deel kunt neerleggen bij een partij voor wie dit de core business is.
  • Inschrijven is interpreteren, vooruitkijken en anticiperen. De aanbestedende dienst stelt eisen waaraan jouw onderneming of aanbod moet voldoen. Het is de kunst deze op de juiste manier te lezen en binnen de mogelijkheden van jouw bedrijf te passen. Laat je bijstaan door een gespecialiseerd tenderteam dat deze kunst beheerst.
  • Inschrijven is precisiewerk. Een tenderspecialist weet precies waar hij op moet letten en draagt zorg voor een correcte inschrijving.

Q Core onderscheidt zich door:

Complete ontzorging. Wij doen niet aan advies vanaf de zijlijn. Als we je begeleiden, dan gaan we er ook voor. Wij nemen de regie en delen de zorg voor het resultaat. Daarom is begeleiding bij ons altijd totaalbegeleiding van A tot Z. Een team dat het maximale eruit haalt, elke dag! Wij hebben passie voor het aanbestedingsvak en benutten alle mogelijkheden om tot een succesvolle inschrijving te komen. Onze mensen zijn perfectionisten die er voldoening uit halen om alle details te laten kloppen. Dat houdt ons scherp.

Continuïteit en borging. Ons team van vaste, op elkaar ingespeelde collega’s is dagelijks met niets anders dan tenders bezig. Je hebt altijd een bron van brede, actuele kennis tot je beschikking. Al jouw tenderadministratie onder één dak, doorlopende kennisdeling: wij weten wie jij bent en waar we je mee kunnen helpen. Ongeacht wie jouw vaste tenderspecialist is.

Samenspel. In ons team zijn uiteenlopende achtergronden en specialismen vertegenwoordigd. Dit uit zich in ons complete dienstverleningspakket, maar ook in de service eromheen. Of het nu raakt aan kwaliteitsmanagement, communicatie, tekst en taal, commerciële of juridische aspecten; samen zorgen wij voor de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Met onze jarenlange ervaring biedt Q Core jou de kennis en expertise die nodig is om tot een succesvolle inschrijving te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

Mijn drijfveer is om voor jou de perfecte tekst te creëren.

Marieke van Holland - Tekstschrijver/-Consultant

Ik zorg ervoor dat wij de grenzen en mogelijkheden van de wet voor jou optimaal benutten.

Rob Prinsen - Juridisch Tenderspecialist

Ik ondersteun bij het maken van sterke strategisch keuzes.

Rodger van Veen - Directie

Elke opdrachtgever is anders. Ik pas ik mijn begeleiding aan op jouw behoefte.

Irene Wijte - Tenderspecialist

Door mijn ervaring bij een inschrijvende partij anticipeer ik snel op kansen en valkuilen.

Saskia Kooistra - Tenderspecialist

Ik zorg ervoor dat onze dienstverlening bij jouw wensen aansluit.

Yvonne Kalkhoven - Klantmanager