1. Home
  2. >
  3. Succesverhalen
  4. >
  5. Nijstad toonen wint grote aanbesteding met qcore

Succesverhaal

Nijstad & Toonen

 

Met behulp van qcore heeft Nijstad & Toonen Gerechtsdeurwaarders een grote opdracht binnengehaald. Hoe dat precies is gegaan ontdek je in deze video:

Nijstad & Toonen gerechtsdeurwaarders in Amsterdam

René Toonen, directeur bij Nijstad & Toonen vertelt ons waar zij zich als gerechtsdeurwaarders mee bezig houden. Kortgezegd, zij zorgen ervoor dat mensen hun verplichtingen nakomen. Dit kan door beslaglegging of ontruiming, maar het doel is te zorgen dat mensen kunnen betalen, meestal door een betalingsregeling in termijnen. 

Sociaal maatschappelijk verantwoord incasseren staat bij Nijstad & Toonen hoog in het vaandel. Aldus René Toonen.

  •  

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)

‘De grote opdracht’ gaat over “Gerechtsdeurwaardersdiensten” voor het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Een aanbesteding waar veel gerechtsdeurwaarders op inschreven. Nijstad & Toonen deed al veel werk voor CJIB en het was erg belangrijk voor ze om de opdracht te behouden. Met hulp van qcore schreef René in op alle vijf de percelen en heeft ze allemaal ook gegund gekregen.

 

De specialiteit van qcore

qcore is geen expert op het gebied van gerechtsdeurwaardersdiensten maar dat zie je niet af aan de manier waarop ze  de juiste verbanden weten te leggen. Ze lezen zich goed in en begrijpen de markt, aldus René. De medewerkers van qcore hebben snel door waar de kern zit en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. René noemt dit een specialiteit.

Bekijk de video voor het hele verhaal van René.

Benieuwd naar jouw kansen?

Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Start met tendersignalering en mis geen kans meer!