1. Home
  2. >
  3. Teams

Kleine teams met grote resultaten

qcore werkt met kleinschalige teams. Zo kunnen we de dienstverlening bieden die onze klanten waarderen: resultaatgericht, goed bereikbaar, afspraak is afspraak, dicht bij de klant.

 

Sinds de start betrokken

qcore is in 2009 opgericht met als doel overheidsopdrachten dichter bij het MKB te brengen.

Inmiddels bedienen we talloze grote en minder grote bedrijven. In de afgelopen jaren zijn we de lat voor onszelf steeds hoger gaan leggen en winnen we meer dan ooit. De kern van onze dienstverlening is echter hetzelfde gebleven: resultaatgericht, goed bereikbaar, afspraak is afspraak, dichtbij onze klant.

Groei

Om onze groeiambities te verwezenlijken hebben wij verschillende qcore teams in het leven geroepen. We hebben er bewust voor gekozen om niet op te schalen op één locatie. Wij geloven namelijk dat we onze klanten het beste kunnen bedienen door onze teams kleinschalig te houden. Wij kennen jou en jij kent ons. We houden de organisatie plat en wendbaar zodat we kunnen blijven samenwerken op de manier die ons en onze klanten succes heeft gebracht.

Bijkomend voordeel: mocht er een keer geen capaciteit zijn bij het ene team, dan is de kans groot dat je terecht kunt bij een ander team. Een extra borging op continuïteit van jouw externe tenderdesk. 

Onze teams

qcore Team Midden
Hogebrinkerweg 31
3871 KM Hoevelaken

Plan je route

qcore Team West
Aambeeldstraat 20
1021 KB Amsterdam

Plan je route

Gaan voor de winst

Ongeacht met welk team je inschrijft, je krijgt dezelfde kwaliteit van dienstverlening, volgens de enige echte qcore werkwijze. Verder werken de teams onafhankelijk van elkaar. Een team schrijft altijd maar één keer in op dezelfde tender. Zo ben je ervan verzekerd dat ‘jouw’ team altijd maximaal gaat voor de winst.

Meer weten over onze begeleiding?