Van kans tot gunning

Q Core Business Solutions begeleidt ondernemers van A tot Z. Het start met het vinden van voor jou interessante tenders. Daarna kunnen we hulp bieden bij het inschrijven op overheidsopdrachten. Verder beantwoorden we al jouw vragen rondom de aanbestedingen en schrijven eventueel de teksten. Kortom alles vanaf de signalering van de aanbesteding tot de gunning van de opdracht.

Wij kennen de aanbestedingswereld door en door. We verzorgen een optimaal zoekprofiel binnen TenderApp en borgen dat je alle voor jou interessante tenders ontvangt. We schatten samen de kansen in en bepalen de strategie. Vervolgens begeleiden wij jouw inschrijving, doen het administratieve werk, verzamelen de vereiste documenten en dienen de offerte in. We blijven betrokken totdat de opdracht gegund is. Optioneel verzorgen wij zelfs de teksten voor je inschrijving.

One stop shop

De beste hulp bij tendersignalering gecombineerd met de beste begeleiding. Wij zijn jouw “one stop shop” voor overheidsopdrachten en aanbestedingen. Heb je een vraag over TenderApp of een aanbesteding? Dan kun je terecht bij je eigen vertrouwde contactpersoon. Heb je een interessante tender gezien waarop je wil inschrijven? Dan kun je ons met één druk op de knop inschakelen om je te begeleiden. Je “eigen” tenderteam staat voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Wij nemen het voortouw en gaan ervoor om samen de opdracht binnen te halen.

Wij hebben alles in huis om je te begeleiden van publicatie t/m gunning; van tekstschrijven tot DTP, van jurist tot kwaliteitsmanager, van selectiefase tot Best Value inschrijving. Met als kern een team van toegewijde tenderspecialisten met kennis van zaken, die erop gebrand zijn om met jou te winnen. Kortom: je hoeft nergens anders meer heen.

Tendersignalering door manuele selectie

Begeleiding bij inschrijven van A tot Z

Ik zorg ervoor dat onze dienstverlening bij jouw wensen aansluit.

Yvonne Kalkhoven - Klantmanager

Ik ondersteun bij het maken van sterke strategisch keuzes.

Rodger van Veen - Directie