Begeleiding on demand

Zo schakel je ons Tenderteam in: op het moment dat zich een tender aandient waar je op wilt inschrijven, druk je in TenderApp op de knop “accepteren”. Dan krijgen wij een seintje en nemen wij in no time contact met jou op voor een offerte. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen.

Wij hanteren een resultaatgericht verdienmodel. Wij werken met relatief lage offertekosten (vooraf), gecombineerd met een fee bij gunning (achteraf). Die fee bestaat uit een percentage van de gerealiseerde omzet uit gegunde opdrachten. Zo heb jij de waarborg dat we echt gaan voor die gunning. Verwacht bij ons ook geen uurtje-factuurtje voor extra geïnvesteerde tijd of service. We houden van duidelijkheid. We spreken een vaste prijs af voor de begeleiding. Mocht er extra inzet nodig zijn (bijvoorbeeld tekstschrijven), dan spreken we dit vooraf af.  Overleg met jouw tenderspecialist is gratis, evenals onze helpdesk.

Wil je je tenderteam outsourcen of wil je je naam gaan vestigen in aanbestedingsland? Dan bieden onze Begeleiding Level Agreements uitkomst. De garantie van capaciteit, een vaste tenderspecialist die zich verdiept in jouw business en snel schakelen zodat alle kansen worden benut.

Afhankelijk van hoeveel inschrijvingen jij verwacht te doen, hebben we de volgende BLA’s ingeregeld:

  • BLA Zilver – 4 inschrijvingen per jaar
  • BLA Goud – 6 inschrijvingen per jaar
  • BLA Platinum – 8 inschrijvingen per jaar

Voordat we een begeleidingsovereenkomst aangaan doen we altijd eerst een traject op offertebasis, om te bepalen of er een match is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!