Tendersignalering
door manuele selectie

Tendersignalering:
zo mis je geen kansen

Q Core werkt met TenderApp voor het signaleren van aanbestedingen. TenderApp is dé tenderdatabase met verrijkte informatie over alle openbare Europese en Nationale aanbestedingen. TenderApp helpt deze data te benutten via o.a. een uitgebreide zoekfunctie met slimme filters én een handige signaleringstool. Q Core helpt jou optimaal gebruik te maken van deze tool, zodat je altijd op de hoogte bent van alle voor jou interessante aanbestedingen.

Tendersignalering

Tendersignalering vereist interpretatie en dus mensenwerk. Bij automatische signalering gaat er nogal eens iets mis. Al was het maar omdat een “verkeerde” omschrijving is toegekend. TenderApp heeft zijn eigen matchingsysteem ontwikkeld, met eigen categorieën die logisch zijn voor de markt. Elke aanbesteding wordt door een medewerker gelezen, voorzien van een korte beschrijving (vanuit de documenten!) en handmatig gekoppeld aan de juiste categorie. Als je op een categorie zoekt of een signalering instelt, krijg je ook het soort aanbestedingen dat je verwacht. Met de korte beschrijving bepaal je in één oogopslag of de tender ook echt iets voor jou is.

Als je via Q Core tendersignalering afneemt, helpen we je bij het bepalen van de juiste matching criteria. Q Core heeft ervaring met het systeem van TenderApp en weet als geen ander wat elke categorie inhoudt. We verkennen samen op welke (combinaties van) diensten en producten je wil inschrijven en in welke regio’s. We adviseren welke criteria wel en niet bij jou passen en stellen het voor je in. Zo weet je zeker dat je altijd alle aanbestedingen krijgt die je wil zien, niet teveel en niet te weinig.

Inschrijven op een aanbesteding

TenderApp biedt directe toegang tot alle documenten die belangrijk zijn voor een eventuele inschrijving. Je kunt zelf bepalen wat je daarmee doet: of je de tender alleen wil blijven volgen, zelf wil inschrijven óf wil inschrijven met begeleiding. Inschrijven op een aanbesteding is waarschijnlijk niet je core business, dus daarbij kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Als je via Q Core tendersignalering afneemt, kun je met één druk op de knop ons team van specialisten inschakelen om je te begeleiden. Begeleiding on demand dus. Lees hiervoor verder onder het kopje ‘Begeleiding’.

 

 

tendersignalering-char-1
Tendersignalering Lijn
Stap 1 Aanmelden
Stap 2 Matching criteria
bepalen
Stap 3 Signaleringen ontvangen
Stap 4 Bestek ontvangen van
interessante aanbestedingen
Stap 5 Afwijzen, volgen of (samen) inschrijven
Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!
tendersignalering-char-2
Kleine feitjes
gemiddeld aantal
Aanbestedingen
gemiddeld percentage aan Werken
gemiddeld percentage aan Leveringen
gemiddeld percentage aan Diensten