Ambitieuze bid manager die wil ondernemen (m/v)

Op basis van 40 uur

Samen met je team tenders winnen

Hi ambitieuze en ondernemende bid manager! Jouw uitdaging is om met je team samen tenders te winnen. Dat is het doel van Q CORE! De jas van de klant aan te trekken. Waarmee is de klant echt geholpen? Van het bepalen van de winstrategie tot het inschrijven en het vieren van de winst: wij zijn erbij. Wij stropen de mouwen op en gaan voor de winst. Onze aanpak werkt en is doelgericht.

Wij gaan nieuwe vestigingen openen in de regio’s Deventer/Nijmegen, randstad en Noord-Brabant. We zoeken naar collega’s om deze vestigingen op te zetten en uit te bouwen.

 

Wat ga je doen?

 • Opzetten van een eigen vestiging, met alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Denk o.a. aan HR, financiën, facilitaire en commerciële taken.
 • Wij ondersteunen je op het vlak van marketing en sales, administratie en voor zien je van de beste softwaretools.
 • Je zal – zeker in het begin – ook zelf inschrijftrajecten begeleiden van A tot Z.
 • Het betreft vooral Europese aanbestedingen.
 • Je pakt je verantwoordelijkheid en neemt de regie stevig in handen: je motiveert de teamleden en zorgt voor de juiste focus
 • Je bent namens jouw vestiging onderdeel van het landelijke MT denkt en beslist mee over het beleid en de strategie van Q CORE
 

Waar moet je aan voldoen om te reageren

 • Hbo werk- en denkniveau, met een ondernemend, ambitieus karakter met 4/5 jaar ervaring als bid manager en met leiding geven
 • Jij vindt het leuk om met mensen te werken, bent een echte teamspeler
 • Bovendien beschik jij over uitstekend commercieel en klantgericht inzicht
 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Je werkt gestructureerd en kan je volledig focussen in een open, resultaatgerichte en dynamische werkomgeving
 • Je bent positief ingesteld, hebt humor en maakt graag plezier
 • Je bent kritisch, analytisch, integer en beschikt over tactisch vermogen.
 • Je denkt al tijden aan de volgende stap om voor jezelf te beginnen, maar je wacht op de juiste kans en het juiste moment. Dan is het nu tijd om in actie te komen!
 

Q CORE biedt

De uitdaging om een eigen vestiging te gaan starten en leiden met ondersteuning vanuit Q CORE. We zoeken iemand die mee wil participeren in de groei van Q CORE. We bieden een fijne werksfeer, waar je jezelf kan zijn, waar mensen werken met uiteenlopende interesses en altijd plek is voor humor. Je kan participeren of je inkopen in de nieuw op te richten vestiging. Er dus zijn meerdere vormen van samenwerken mogelijk.

 

Werklocatie

Je start je werkzaamheden vanaf het Q CORE kantoor in Hoevelaken. Maar je gaat dus al snel op zoek naar een goede werkplek in de betreffende regio.

 

Succesvolle inschrijvingen

Q CORE is al ruim 10 jaar een succesvol tenderbureau dat ondernemers ondersteunt bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Zij zien de markt veranderen en professionaliseren, waardoor data een steeds belangrijker rol gaat spelen in succesvol bidmanagement. Q CORE heeft de juiste tools om opdrachtgevers te voorzien van tenders (aanbestedingen) in het voor de opdrachtgever relevante gebied en verzorgen (eventueel) de complete inschrijving. De ambitie is daarnaast de komende jaren een flinke groei te realiseren.

 

Interesse om bij te dragen aan de groei van Q CORE?

Ben jij die bid manager met passie die we zoeken? Ben je communicatief sterk en met overtuigingskracht? Laat dit dan zien in je motivatie. Stuur je motivatie met CV naar hr@qcore.nl t.a.v. Marije Kuppens.