1. Home
 2. >
 3. Werken bij qcore
 4. >
 5. Juridisch bidmanager

Juridisch bidmanager

Op basis van 40 uur

Begeleiden bij Europese aanbestedingen

Samen tenders winnen, dat is het doel van Q CORE! Als juridisch bidmanager ga je bedrijven begeleiden bij het inschrijven op Europese aanbestedingen. Daarbij zet jij jouw expertise en analytische skills in om de inschrijving met de hoogste win kans neer te zetten. Ook help je jouw collega’s bij het interpreteren en toepassen van de aanbestedingswetgeving, aan de hand van de laatste jurisprudentie. Op deze manier zorg jij ervoor dat onze klanten samen met Q CORE succesvol – en altijd correct – inschrijven. Samenvattend zijn de speerpunten:

 • op zoek naar kansen voor de beste winstrategie voor onze klanten;
 • jouw kennis van de aanbestedingswetgeving toepassen en je collega’s hierbij helpen;
 • overzicht bewaren over het hele traject zodat de inschrijvingen perfect verlopen.
 

Accuraat en gedreven

Als juridisch bidmanager ben je communicatief sterk en doe je wat je belooft. Je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Je bent ook in staat om snel veel informatie te verwerken en hierbij het overzicht te bewaren. Je bent leergierig en deelt graag je kennis op het gebied van Europees recht. Je bent daarbij in staat de nuances van wetgeving en beleid helder over te brengen. Je bent integer, toont commitment en kunt goed samenwerken (intern en extern).

Daarnaast breng je het volgende mee:
 • Afgeronde master (Europees) recht en/of basiskennis van aanbestedingsrecht;
 • administratieve ervaring is een pré;
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en goed Engels;
 • je bent gewend om zakelijke teksten te schrijven.
 

Q CORE biedt

Bij Q CORE krijg je de mogelijkheid uitgedaagd te worden op verschillende vlakken, met afwisselende materie te werken en je verder te ontwikkelen als aanbestedingsexpert. Je bent vrij om zelf trainingen, seminars en (netwerk)bijeenkomsten aan te dragen. We bieden een fijne werksfeer, waar je jezelf kan zijn, waar mensen werken met uiteenlopende interesses en altijd plek is voor humor. We bieden verder:

 • een bruto jaarsalaris van €32-45K (afhankelijk van kennis en relevante ervaring);
 • 25 vrije dagen;
 • korte lijnen en een collegiale werksfeer;
 • ontwikkelmogelijkheden bij een groeiend bedrijf met een winnende propositie.
 

Werklocatie

Je bent werkzaam vanaf het Q CORE kantoor in Hoevelaken. Hier lunch je in de gezellige kantine en voor de borrels staat de tap al klaar. Word jij zo goed in air hockey, dat je de huidige nummer 1 kan verslaan? Daarnaast stap je regelmatig in de auto om op bezoek te gaan bij klanten.

 

Succesvolle inschrijvingen

Q CORE is al ruim 10 jaar een succesvol tenderbureau dat ondernemers ondersteunt bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Zij zien de markt veranderen en professionaliseren, waardoor data een steeds belangrijker rol gaat spelen in succesvol bidmanagement. Q CORE heeft de juiste tools om opdrachtgevers te voorzien van tenders (aanbestedingen) in het voor de opdrachtgever relevante gebied en verzorgen (eventueel) de complete inschrijving. De ambitie is daarnaast de komende jaren een flinke groei te realiseren.

 

Interesse om bij te dragen aan de groei van Q CORE?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via sollicitatie@qcore.nl.