Rijksvastgoedbedrijf publiceert inkoopplanning maart 2024: doe er je voordeel mee!

27 mrt 2024 1 minuut leestijd Stéphanie Stéphanie

Rijksvastgoedbedrijf heeft de inkoopplanning maart 2024 gepubliceerd: een handige vooruitblik van opdrachten die het naar verwachting gaat aanbesteden. En daar kan jij je voordeel mee doen.

inkoopplanning Rijksvastgoedbedrijf

Vooruitblik van aanbestedingen

In deze inkoopplanning vind je de opdrachten die het Rijksvastgoedbedrijf naar verwachting gaat aanbesteden de aankomende tijd. Aan dit overzicht kunnen echter geen rechten worden ontleend. Onder meer de effecten van stikstof en macro economische omstandigheden (zoals de energiecrisis) zijn op dit moment onderwerp van onderzoek en kunnen leiden tot uitstel, vertraging of afstel van projecten. In alle gevallen is het raadzaam om de reguliere bronnen voor het vinden van aanbestedingen die bij je passen in de gaten te houden. Bekijk de inkoopplanning hier op de website van Rijksvastgoedbedrijf.

Aanbestedingen signaleren met TenderApp 

Bij qcore werken we met TenderApp. Met deze handige softwaretool bepaal je in één oogopslag of de aanbesteding voor jou interessant is. Daarmee bespaar je heel veel tijd. Tijd, die je veel beter kan besteden aan je (winnende) inschrijving! TenderApp-software wordt handmatig door medewerkers verrijkt met een samenvatting, planning, overzicht van benodigde documentatie en een logische categorie-indeling door middel van ‘matching tags’.

Met TenderApp:

  • Beoordeel je snel of een tender ook echt kansrijk is
  • Zie je alle relevante aanbestedingen (inclusief vooraankondigingen, marktconsultaties, erkenningsregelingen, etc.) uit de belangrijkste bronnen in één overzicht
  • Krijg je tenders die aansluiten op jouw zoekprofiel direct in je inbox
  • Zie je alle documentatie die je nodig hebt overzichtelijk op één plek

Klik hier om je gratis proeflicentie te starten.

New call-to-action