1. Home
 2. >
 3. Over ons

Resultaatgerichte teams

In deze tijd, waarin de werkdruk hoog is en deadlines constant op de loer liggen, hecht qcore veel waarde aan het welzijn van zijn mensen. Daarvoor bieden wij onbeperkt verlof aan onze specialisten. Soms is het nodig om even op adem te komen en tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, die uiteindelijk ten goede komt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze visie op het tenderproces

Ons tenderteam bestaat uit enthousiaste specialisten met uiteenlopende achtergronden, maar wat ons verbindt is oog voor detail, kritisch denken en net dat stapje harder lopen om het beste resultaat neer te kunnen zetten. We zijn perfectionisten die er alles voor doen om de details te laten kloppen en samen met jou de aanbesteding te winnen. Of het nu gaat om kwaliteitsmanagement, communicatie, tekst en taal, commerciële of juridische vraagstukken: wij bieden complete dienstverlening en samen zorgen wij voor de beste oplossing. Je hebt altijd een bron van actuele kennis tot je beschikking en al jouw tenderadministratie is op één plek verzameld.

Ons trackrecord

qcore is het grootste begeleidingsbureau voor ondernemers die inschrijven op aanbestedingen. Sinds 2009 is dat onze core business en hebben we meer dan 1.2 miljard euro omzet verworven voor onze opdrachtgevers. qcore is dus de aangewezen partner voor het succesvol inschrijven op aanbestedingen.

Het tenderteam van qcore

Samenwerking met TenderApp

De tendermarkt in Nederland biedt een enorm potentieel voor ondernemers. Voor het signaleren van de juiste kansen maken wij gebruik van de diensten van onze partner TenderApp. TenderApp is een platform waar je alle informatie over aanbestedingen op één centrale plek tot je beschikking hebt. Via TenderSignalering van TenderApp krijg je direct toegang tot alle informatie over openbare aanbestedingen die interessant zijn voor jouw onderneming. Check www.tender.app voor meer informatie.

TenderApp

Jouw tender specialist altijd dichtbij

Wij weten wie jij bent en waar we je mee kunnen helpen. Ongeacht wie jouw vaste tender specialist is, er staat altijd iemand voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring in hulp bij aanbestedingen biedt qcore jou de kennis en expertise die nodig is om tot een succesvolle inschrijving te komen. Een team dat het maximale eruit haalt, elke dag en voor iedere aanbesteding. Dat zijn wij!

 • Ynske

  Ynske

  klantmanager
 • Rodger

  Rodger

  founder
 • Irene

  Irene

  tender specialist
 • Douwe

  Douwe

  directeur team midden
 • Marieke

  Marieke

  coördinator winstrategie (mt-lid)
 • Rob

  Rob

  directeur team west
 • Anne

  Anne

  tender specialist
 • Paul

  Paul

  tender specialist
 • Ilja

  Ilja

  tender specialist