1. Home
  2. >
  3. Werken bij qcore

Werken bij qcore

Een gezellig bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Het beste tenderteam van Nederland.

Wat doet qcore?

Wij begeleiden bedrijven bij het inschrijven op (Europese) tenders. Onze klanten komen uit allerlei branches. Van software tot koffie  tot vloerbedekking. We gaan graag vaste samenwerkingen aan, maar werken ook op ad hoc basis.

Onze dienstverlening is hands-on en intensief. We zijn adviseurs, sparringpartners, aanbestedingsexperts, kritische meelezers, deadline- en kwaliteitsbewakers. Wij zorgen ervoor dat elke inschrijving goed is. We gaan ervoor om te winnen. Altijd!

Onze cultuur

Er is één belangrijke regel: bij qcore kun je jezelf zijn. Oké, en een tweede regel: ga met je collega's om zoals je zelf behandeld wil worden. Er is altijd plek voor humor (vraag alleen niet welk niveau).

Verder geloven we in hard werken en hard genieten. Deadlines moeten gehaald worden, maar we nemen dan ook de ruimte als het iets rustiger is.

 

 

Mini-interview met tenderspecialist Irene

V: Wat vind je ervan, werken bij qcore?
A: Dat vind ik leuk! Ik vind het heel gezellig bij qcore, leuke collega's, leuke contactpersonen bij klanten. Ik vind het interessant werk om te doen. Het allerleukste vind ik het om bezig te zijn met de kwaliteitsteksten. Om samen met de klant een mooi verhaal op papier te zetten, de goede kanten van de klant te belichten en zo veel mogelijk de match proberen te vinden met de aanbestedende dienst.

V: Hoe ziet je dag eruit?
A: Ik heb niet echt een standaard dag. Ik denk dat niemand echt een standaard dag heeft hier. Er gebeurt altijd van alles en nog wat. Ieder traject is anders. Aan het begin van de dag maak ik een lijstje met: dit moet er allemaal gaan gebeuren vandaag. En dat lijstje is ook elke dag weer anders.

V: Wat was jouw topmoment?
A: Toen ik laatst voor het eerst zelf een kwaliteitshandboek heb geschreven voor een klant, op basis van een interview. Toen was ik best heel trots op mezelf. Ik was er op de een of andere manier vooraf heilig van overtuigd dat dat soort schrijven niet mijn ding was. Dat hoewel ik inmiddels aardig wat kennis heb van de richtlijnen, ik het toch wel lastig zou vinden om de onderwerpen goed uit te vragen en dat goed op papier te zetten. Terwijl dat uiteindelijk heel goed ging, en eigenlijk vanzelf. Ik vond het ten eerste heel leuk om te doen en het eindproduct mocht er ook echt wezen. Er lag ook echt wel wat, zeg maar.

V: Hoe zou je de werkcultuur in één woord omschrijven?
A: Eén woord is weinig hoor! Ik vind alleen 'gezellig' zo stom klinken haha. Wat ik hier erg prettig vind is dat iedereen elkaar in zijn waarde laat, uitgaat van iemands goede bedoelingen en intelligentie. En ook durft om advies te vragen. Iedereen helpt elkaar.