1. Home
  2. >
  3. Werken bij qcore

Werken bij qcore

Werken bij dé specialist in tendermanagement? Wij geloven in hard werken en hard genieten.
Deadlines moeten gehaald worden, maar we nemen ook de ruimte als het iets rustiger is.
Bij qcore staat jouw welzijn voorop. 
werken bij qcore
werken bij qcore
werken bij qcore
werken bij qcore
werken bij qcore

Wat doet qcore?

Bij qcore begeleiden we bedrijven bij het inschrijven op tenders (ook wel aanbestedingen genoemd). Een tender is een procedure waarbij een overheidsinstantie op zoek is naar externe leveranciers om inkopen te doen. Van schoenen tot bomen en software tot vloerbedekking: dat kan van alles zijn. Door allerlei regelgeving en procedures is het inschrijven op een tender vaak een ingewikkeld proces. En juist dat proces, daar is ons team in gespecialiseerd. 

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers komen uit allerlei branches. We gaan graag vaste samenwerkingen aan, maar werken ook op ad hoc basis. Onze dienstverlening is hands-on en intensief. We zijn adviseurs, sparringpartners, aanbestedingsexperts, kritische meelezers, deadline- en kwaliteitsbewakers. Wij zorgen ervoor dat elke inschrijving goed is. We gaan ervoor om te winnen. Altijd!

nieuw_teamfoto qcore_gecomprimeerd

Oog voor welzijn

In deze tijd, waarin de werkdruk hoog is en deadlines constant op de loer liggen, hebben wij oog voor het welzijn van onze collega's. Daarom krijg je bij qcore onbeperkt verlof. Soms is het nodig om even op adem te komen. Om tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Dat komt jou én onze dienstverlening alleen maar ten goede.

Onze cultuur

Er is één belangrijke regel: bij qcore kun je jezelf zijn. Oké, en een tweede regel: ga met je collega's om zoals je zelf behandeld wil worden. Er is altijd plek voor humor (vraag alleen niet welk niveau).

Verder geloven we in hard werken en hard genieten. Deadlines moeten gehaald worden, maar we nemen dan ook de ruimte als het iets rustiger is.