1. Home
  2. >
  3. Succesverhalen

Het succes van onze methode

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze zien allemaal kansen in aanbestedingen. Kansen op winst en kansen om te groeien. Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening te vertellen hebben?

Tendermanagement

Nijstad & Toonen gerechtsdeurwaarders

René Toonen vertelt over "de grote opdracht van het CJIB". Een belangrijke aanbesteding waarbij Nijstad & Toonen 5 percelen wist te winnen met de hulp van qcore. 

Tendermanagement

Bouwbedrijf Kreeft

Technisch directeur Gert van Driesten vertelt over de grote aanbestedingen die Bouwbedrijf Kreeft in samenwerking met het qcore tenderteam won.

Tendermanagement

AFAS Software

Afas Software schrijft al sinds 2011 succesvol in samen met qcore. Salesmanager Jacco Weeda vertelt over deze duurzame en succesvolle samenwerking.

Tendermanagement

Boerhof

Directeur Kristel Leerkes-Boerhof vertelt over het vertrouwen dat zij heeft in de samenwerking met het qcore tenderteam over het succesvol inschrijven op aanbestedingen.

Tendermanagement

MVGM

MVGM Bedrijfshuisvesting heeft in 2018 samen met qcore een belangrijke tender binnengesleept. Directeur Jeroen Koevermans vertelt trots over onze succesvolle samenwerking.

Tendersignaleren

Amsterdam Data Collective

Casper Rutjes verteld over de samenwerking van Amsterdam Data Collective met qcore voor het signaleren en winnen van de juiste aanbestedingen.

Tendermanagement

Lansink B.V.

Lansink BV werkt al geruime tijd samen met qcore om tenders te winnen. En met succes: 70% van de aanbestedingen waarop samen ingeschreven werd, is gewonnen. Kjel Mönnink vertelt je over zijn ervaringen met qcore.

Tendersignaleren

Business Base

Business Base werkt sinds 2020 samen met qcore voor het signaleren en winnen van de juiste aanbestedingen. Lees hoe Martijn Vosmeer, Customer Service Manager bij Business Base, de samenwerking met qcore ervaart.

Flynth Audit

Flynth Audit werkt sinds 2020 samen met qcore voor het signaleren van de juiste aanbestedingen en het succesvol inschrijven daarop. René van der Klei van Flynth Audit: “Het inzicht dat wij krijgen door de samenwerking met qcore leidt tot meer focus bij ons en vergroot onze winkansen.”

Samen gaan we voor succes

De samenwerking met onze klanten is altijd gebaseerd op partnerschap. Samen gaan we voor succes en willen we aanbestedingen winnen. Of het nu gaat om een langdurige samenwerking of het persé willen binnenhalen van die ene grote opdracht: qcore gaat samen met haar klanten altijd 100% voor de winst.

Samen tenders winnen. Benieuwd naar de mogelijkheden?