1. Home
  2. >
  3. Succesverhalen

Wij gaan voor de winst: bekijk onze succesverhalen

Onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen: ze zien allemaal kansen in aanbestedingen. Kansen op winst en kansen om te groeien. Benieuwd wat zij over onze dienstverlening te vertellen hebben? Bekijk onze succesverhalen.

Tendermanagement

Tonsel Boomkwekerijen

Sinds 2023 is Tonsel Boomkwekerijen in Dronten een langdurige samenwerking aangegaan met qcore: de qcore succesformule. En met succes. Ontdek het in deze video!

Tendermanagement

Mediadvies

Mediadvies in Harderwijk heeft het afgelopen jaar twee aanbestedingen gewonnen met hulp van qcore. We zijn in de tussentijd druk bezig met een aantal nieuwe trajecten samen. Het succes van onze samenwerking delen we graag in deze video.

Tendermanagement

Hagenaar Reclame

In gesprek met Albert Stel, directeur en mede-eigenaar van Hagenaar Reclame in Sliedrecht: ,,Meteen de eerste opdracht waarop wij ons met de hulp van qcore inschreven haalden we binnen.’’

Tendermanagement

Nijstad & Toonen gerechtsdeurwaarders

René Toonen vertelt over de grote opdracht van het CJIB: een belangrijke aanbesteding waarbij Nijstad & Toonen vijf percelen wist te winnen met de hulp van qcore

Tendermanagement

Bouwbedrijf Kreeft

Technisch directeur Gert van Driesten vertelt over grote aanbestedingen die Bouwbedrijf Kreeft in samenwerking met het qcore tenderteam wint.

Tendermanagement

AFAS Software

In dit interview vertelt salesmanager Jacco Weeda van AFAS Software over de succesvolle samenwerking met qcore.

Tendermanagement

Boerhof Projectinrichters

Directeur Kristel Leerkes-Boerhof vertelt over het vertrouwen dat zij heeft in de samenwerking met het tenderteam van qcore over het succesvol inschrijven op aanbestedingen.

Tendermanagement

MVGM Bedrijfshuisvesting

MVGM Bedrijfshuisvesting heeft in 2018 samen met qcore een belangrijke tender binnengesleept. Directeur Jeroen Koevermans vertelt trots over onze succesvolle samenwerking.

Tenders signaleren

Amsterdam Data Collective

Casper Rutjes verteld over de samenwerking van Amsterdam Data Collective met qcore voor het signaleren en winnen van de juiste aanbestedingen.

Tendermanagement

Lansink B.V.

Lansink B.V. werkt al geruime tijd samen met qcore om tenders te winnen. En met succes: 70% van de aanbestedingen waarop samen ingeschreven wordt, is gewonnen. Kjel Mönnink vertelt je over zijn ervaringen met qcore.

Tenders signaleren

Business Base

Business Base werkt sinds 2020 samen met qcore voor het signaleren en winnen van de juiste aanbestedingen. Lees hoe Martijn Vosmeer, Customer Service Manager bij Business Base, de samenwerking met qcore ervaart.

Flynth Audit

Flynth Audit werkt sinds 2020 samen met qcore voor het signaleren van de juiste aanbestedingen en het succesvol inschrijven daarop. René van der Klei van Flynth Audit: “Het inzicht dat wij krijgen door de samenwerking met qcore leidt tot meer focus bij ons en vergroot onze winkansen.”

Samen gaan we voor de winst

De samenwerking met onze opdrachtgevers is altijd gebaseerd op partnerschap. Samen gaan we voor de winst en willen we aanbestedingen winnen. Of het nu gaat om een langdurige samenwerking of het persé willen binnenhalen van die ene grote opdracht.

Tenders winnen. Benieuwd naar de mogelijkheden?