1. Home
 2. >
 3. Werkwijze

Van signalering tot gunning

Ontdek hoe wij met onze unieke Bidcycle® zorgen dat jij aanbestedingen wint.

Begin met signaleren

Elke dag worden er voor miljoenen euro's aan nieuwe tenders gepubliceerd. Van diensten en leveringen van producten tot bouwprojecten. Stuk voor stuk commerciële kansen die benut kunnen worden. Wij kunnen je helpen bij het benutten van deze kansen!

Interessante tender? Zo gaan we verder.

Met één druk op de knop laat je aan qcore weten dat je een interessante aanbesteding hebt gevonden en staat ons team voor je klaar. Wij helpen je van A tot Z bij de inschrijving op aanbestedingen en nemen alle zorgen uit handen. Begeleiding op aanvraag, zodat we samen kunnen winnen!

 • Stap 4 Besluiten om in te gaan schrijven

  Heb je de juiste kans gevonden? Dan is inschrijven de volgende stap. Met één druk op de knop laat je ons weten welke tender voor jou interessant is en dat je wil inschrijven.

 • Stap 5 Winstrategie bepalen

  In een strategisch overleg bepalen we samen de beste winstrategie. Wat vraagt de aanbestedende dienst en hoe kunnen we daar tactisch op aanbieden?

 • Stap 6 Inschrijving opstellen

  Met het oog op de winstrategie gaan we de inschrijving vormgeven. Jij levert te inhoud en input en wij zorgen dat de inschrijving volledig, correct en op tijd wordt ingediend.

 • Stap 7 Gunning

  Feest! De gunning is binnen, dat moet gevierd worden.

Tendermanagement

AFAS Software

Afas Software schrijft al sinds 2011 succesvol in samen met qcore. Salesmanager Jacco Weeda vertelt over deze duurzame en succesvolle samenwerking.

Wij verkennen graag jouw kansen in de markt

Business to business

Wij gaan nog verder. Soms kunnen we vraag en aanbod binnen ons netwerk van opdrachtgevers matchen. Je biedt wellicht de producten die een andere opdrachtgever zoekt én andersom. We leggen graag de link. Hierdoor vergroot je je kansen om nog meer aanbestedingen te winnen en je omzet te vergroten. Samen kunnen wij de juiste zakenpartner voor jouw onderneming vinden en gezamenlijk de aanbesteding winnen!

De kracht van qcore

qcore begeleidt je bij het professioneel inschrijven op tenders. Wij zijn jouw externe bidteam. Door jouw tender activiteiten volledig te outsourcen bij qcore weet je zeker dat het hele proces van inschrijving volledig geborgd is. Terwijl jij doet waar je goed in bent en focust op de inhoud, doen wij waar wij goed in zijn: tenders winnen. Met onze Bidcycle methode zorgen we voor een succesvol en efficiënt tenderproces. Daarnaast bieden we je een unieke succesgarantie, want als jij wint dan winnen we samen.