1. Home
  2. >
  3. Diensten

Onze diensten

Bij qcore zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven - uit allerlei branches - bij het gehele tenderproces. Dat doen we inmiddels al meer dan 15 jaar met groot succes: inmiddels hebben we meer dan 1,2 miljard omzet voor onze opdrachtgevers gerealiseerd.

Dit is wat we doen

tendermangement

Tenders winnen

De beste begeleiding van A tot Z

We bieden de beste begeleiding bij het inschrijven op aanbestedingen in de markt. Zoek je hulp bij het inschrijven op een tender? Dat kan! Of maak je het winnen van tenders onderdeel van je bedrijfsstrategie? Kies dan voor structurele hulp in abonnementvorm (QSF - de qcore succesformule). We optimaliseren het tenderproces en vergroten je winkans!

tendersignalering

Winnen met de TenderApp tool

Snel relevante tenders vinden

We zijn partner van TenderApp, een slimme softwaretool die helpt met het winnen van aanbestedingen. De meest overzichtelijke en complete tendertool op de markt, handmatig verrijkt met data en kennis. Sluit je een licentie af via qcore? Dan profiteer je van diverse extra voordelen. Bespaar tijd en vergroot je winkans!

 

Samen tenders winnen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze klanten aan het woord

We kunnen zelf vertellen wat we doen, maar laten graag onze opdrachtgevers aan het woord.  Bekijk onze samenwerking met MVGM.