1. Home
  2. >
  3. Werkwijze
  4. >
  5. Succesgarantie

Succesgarantie

Met qcore profiteer je van een unieke succesgarantie om tenders te winnen

Tenders winnen met unieke succesgarantie

Werk je met qcore? Dan profiteer je van een unieke succesgarantie: jouw winst is namelijk ook onze winst. Wij zijn erop gebrand om samen met jou die tenders te winnen. Van ervaren tenderspecialisten en tekstschrijvers tot een gecertificeerde lead auditor en aanbestedingsjurist; ons complete team staat voor je klaar. Samen ontzorgen we jou op alle mogelijke manieren. De processen van het inschrijven op aanbestedingen zijn bij ons geborgd en jij kunt je focussen op de inhoud.

Met onze jarenlange ervaring bieden wij de kennis en expertise die nodig is om succesvol in te schrijven op aanbestedingen. Wij begrijpen de aanbestedingswereld en weten hoe het spel tactisch gespeeld moet worden.

Tenders winnen met qcore - team Hoevelaken Femke

Verdienmodel

Ons verdienmodel is even simpel als doeltreffend: we werken met relatief lage offertekosten (vooraf), gecombineerd met een fee bij gunning (achteraf). Die fee bestaat uit een vooraf vastgesteld percentage van de gerealiseerde omzet uit de gegunde opdracht. Zo weet jij zeker dat wij echt gaan voor die gunning. Verwacht bij ons dus ook geen uurtje-factuurtje voor extra geïnvesteerde tijd of service. Wij houden van duidelijkheid, afspraak is afspraak. We spreken een vaste prijs af voor de begeleiding bij die inschrijving. Als er extra inzet nodig is, dan lopen we simpelweg een stapje harder. Samen winnen is waar we 100% voor gaan!

Deze bedrijven winnen al met qcore

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen?