1. Home
 2. >
 3. Diensten
 4. >
 5. Tender management
 6. >
 7. Qcore succes formule

De qcore succes formule

De formule speciaal voor bedrijven die serieuze ambitie hebben binnen de overheid. Ben jij succesvol? Dan schrijf je bij ons ongelimiteerd in voor een vast bedrag per maand. 

Deze dienst in het kort

 • De qcore succes formule (QSF) bestaat uit een combinatie van methoden, processen en tools die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit voor jouw aanbestedingsproces te verbeteren.
 • Je kan binnen de looptijd van 12 maanden 3 inschrijftrajecten starten.
 • Win je een aanbesteding binnen het traject dan krijg je een volgende inschrijving gratis.
 • qcore is jouw vaste sparringpartner en je hebt een garantie op capaciteit: elke deadline wordt gehaald.
 • Een van de belangrijkste aspecten van onze formule is de nadruk op samen winnen. Door gebruik te maken van onze kennis en inzicht in aanbestedingen, zorgen we samen met jou voor het optimaliseren van je winkansen.
 • De maandelijkse investering is € 1.250,-
 • De looptijd is: 12 maanden
 • We spreken af dat alleen bij winst een gunningsfee geldt.
 • Vooruitkijken, voorbewerken, signaleren, inschrijven en winnen! 

Past de succes formule ook bij jou?

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we graag met je in gesprek. Het is namelijk voor beide partijen van belang dat we aanbestedingen kunnen winnen. Geloven wij hier niet in dan schrijven we niet samen in. 

Kennismakingsgesprek inplannen

 

Win je een aanbesteding, krijg je van ons een volgend traject gratis

Onze qcore succesformule laat zien dat wij geloven in een lange termijn samenwerking die gericht is op resultaat. Het winnen van aanbestedingen! Hierop willen wij ook afgerekend worden.

Zo krijg je voor iedere aanbestedingskans die we omzetten in een gunning een kosteloze extra kans. Winnen we die ook dan krijg je nog een kans. Dus hoe meer je wint hoe meer kansen je hebt.

Ons team van experts werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de implementatie van de formule soepel verloopt en dat de verwachte resultaten worden bereikt.

Tendermanagement

AFAS Software

Afas Software schrijft al sinds 2011 succesvol in samen met qcore. Salesmanager Jacco Weeda vertelt over deze duurzame en succesvolle samenwerking.

Wat je van ons kan verwachten

Hoogste kans op winst

Met onze ruime ervaring met aanbesteden weten we goed hoe we invloed kunnen uitoefenen op de uiteindelijke aanbesteding. Met onze methode kunnen we de inschrijving al voor de sluitingsdatum beter op jouw organisatie laten aansluiten. Ook gaat jouw aanbesteding antwoord geven op de vraag die de aanbestedende dienst stelt. Klinkt logisch, maar we zien vaak dat inschrijvingen vol staan met standaard teksten en vakjargon. Een afknapper voor elke aanbestedende dienst. Dit voorkom je als je met ons werkt.

A tot Z begeleiding

Vanaf het moment dat jij de aanbesteding hebt gesignaleerd nemen wij de regie in handen. Wij zorgen ervoor dat alle informatie wordt verzameld, dat alles op tijd wordt aangeleverd en dat je tijdens het hele traject wordt begeleid. Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen.

Continuïteit en borging

Met ons tenderteam hebben wij alles in huis om jouw partner in tender management te zijn. Van een aanbestedingsjurist tot tekstschrijvers en van een gecertificeerde lead auditor tot ervaren tender specialisten. We hebben alle expertise in huis om van iedere inschrijving een succes te maken, altijd bereikbaar en alle kennis blijft in huis.

Succesgarantie

Met onze unieke succesgarantie ben jij verzekerd van de beste inschrijving voor jouw organisatie. Ons verdienmodel is even simpel als doeltreffend: we werken met relatief lage offertekosten (vooraf), gecombineerd met een fee bij gunning (achteraf). Die fee bestaat uit een vooraf vastgesteld percentage van de gerealiseerde omzet uit de gegunde opdracht. Zo weet jij zeker dat wij echt gaan voor die gunning.

Ga met ons aan de slag en win die aanbesteding!