1. Home
  2. >
  3. Succesverhalen
  4. >
  5. Afas software

Succesverhaal

AFAS Software & qcore

 

In samenwerking met qcore heeft AFAS Software maar liefst 75% van de aanbestedingen waarop het inschrijft gewonnen.

Succesvol samen met qcore

 AFAS is een grote en bekende naam in de softwarewereld en ruim daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan muziek en voetbal. Maar Afas houdt zich ook zeer actief bezig met het winnen van aanbestedingen. Sinds 2011 doen ze dat zeer succesvol samen met qcore.

Salesmanager Jacco Weeda is al vanaf het begin betrokken bij de samenwerking met qcore . Onder begeleiding van onze vaste tender specialist schrijft hij samen met zijn salescollega’s zo’n 20 keer per jaar in op Europese aanbestedingen.

Wij werken samen met qcore om ons te laten ondersteunen bij aanbestedingen voor overheid en onderwijs gerelateerde organisaties. De aanbestedingen zijn heel veel intensiever geworden en omdat dat steeds meer aandacht krijgt, zie je ook dat het aantal aanbestedingen toeneemt. qcore is de regisseur als het gaat om de planning, wanneer zaken aangeleverd moeten worden en aan ons wordt gevraagd om alle inhoudelijke stukken aan te leveren. qcore helpt en ontzorgt ons daar bij. Ze zijn nog net geen collega’s!

  • AFAS-Jacco
  • Jacco Weeda
    AFAS Software – afas.nl

Vaste tender specialist

 

Inmiddels is de band tussen Afas en qcore zó vertrouwd dat iedereen precies weet wat ze aan de ander hebben. De vaste tender specialist van qcore is helemaal thuis in de materie en doordat er zo vaak wordt ingeschreven zijn ook de andere teamleden geen vreemden meer binnen Afas. En Jacco en zijn collega’s vertrouwen volledig op de expertise van qcore .

Het winstpercentage van 75% is hét bewijs van een succesvolle en duurzame samenwerking!

Bekijk de video voor het hele verhaal van Jacco en wat hij zo prettig vindt aan onze samenwerking.

Benieuwd naar jouw kansen?

Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Start met tendersignalering en mis geen kans meer!