TenderApp blijft innoveren: lees hier welke nieuwe stappen zijn gezet

25 mrt 2024 1 minuut leestijd Stéphanie Stéphanie

Onze partner TenderApp blijft innoveren. Van het synchroniseren van de agenda's van TenderNed en Mercell tot tenders accepteren/afwijzen in bulk: in dit artikel vertellen we je alles over de nieuwste updates van deze handige softwaretool.

TenderApp blijft innoveren

Ken je TenderApp nog niet? Lees er hier meer over.

TenderApp synchroniseert de agenda's van TenderNed en Mercell

TenderApp heeft nu een live verbinding tot stand gebracht met TenderNed en Mercell.  Tot op heden vond je in TenderApp de sluitingsdata, maar daar komen nu alle andere data ook bij. Zoals bijvoorbeeld de deadlines van de vragenrondes. Dat is handig! De update is zichtbaar bij alle aanbestedingen die gepubliceerd zijn vanaf 1 maart j.l. 

Wijziging inkoper direct zichtbaar

Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat elke wijziging die de inkoper aanbrengt in de agenda op het bronplatform direct zichtbaar zal zijn in TenderApp. Zodra je gekoppeld bent aan de tender ontvangt je ook een e-mailupdate voor elke wijziging die plaatsvindt. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je snel reageren op eventuele veranderingen. Verder hebben de agenda's een nieuwe uitstraling gekregen en zijn ze makkelijker te exporteren en te delen.

Voor de agenda's van publicaties buiten TenderNed en Mercell is er geen synchronisatie. Hetzelfde geldt voor tenders die je zelf aan TenderApp toevoegt. Dit betekent dat je volledige controle hebt over deze tenderagenda's.

Signaleringen in bulk accepteren/afwijzen

Vanaf nu kun je in TenderApp signaleringen in bulk accepteren of afwijzen, waardoor je werkproces nog efficiënter wordt. Deze functie is vooral handig bij tenders met meerdere percelen, waarbij je vaak meerdere signaleringen tegelijk moet verwerken.

Verbeterde lijstweergave

De lijstweergaves hebben een update gekregen met als resultaat: een nog beter overzicht. Of je nu de voorkeur geeft aan een compacte of uitgebreide weergave, met de aangepaste lijstweergave pas je de interface aan jouw behoeften aan, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken.

Tag wijzigingen

Matching tag 27.01 Vakliteratuur, abonnementenbeheer en contentintegratie is gesplitst in:

  • 27.01 Vakliteratuur en abonnementenbeheer
  • 27.07 Contentintegratie en mediamonitoring

Tenders over mediamonitoring en nieuwsvoorziening hebben nu samen een vaste plek onder tag 27.07.

Nog meer innovatieve aan- en toepassingen op de agenda

De komende tijd staan er nog meer innovatieve aan- en toepassingen op de agenda van TenderApp. Denk aan sneller zoeken via TenderIntelligence en het verder optimaliseren van de AI-assistent met bronvermelding van de antwoorden op de vragen die je stelt.

Start je gratis proeflicentie

Maak je nog geen gebruik van TenderApp? Start dan een gratis proeflicentie en probeer Tenderapp nu 7 dagen gratis!

Ik hoef geen proeflicentie, ik wil starten.

New call-to-action