1. Home
  2. >
  3. Werken bij qcore
  4. >
  5. Tenderschrijver team hoevelaken

Tenderschrijver

32-40 uur
Team qcore Hoevelaken

 

Word jij tenderschrijver bij qcore?

Wij zoeken mensen met ervaring om ons gezellige team van specialisten te versterken. We hebben een duidelijke strategie en willen werken aan gave projecten, met mooie klanten en leuke collega’s in een hecht team.

Passie voor schrijven (en winnen)

Als bidwriter weet je: schrijven voor tenders is een spel. Of misschien beter: een puzzel. Maar dan eentje waarbij je kunt winnen. Ergens tussen de vraag en vraag-achter-de-vraag, het beoordelings-kader, de usp’s en die nieuwe-nog-te-verzinnen-onderscheidende-oplossing ligt de perfecte tekst. Ook bij ons schrijf je niet alleen op wat je klant zegt, maar bepaal je mede de winstrategie. En deel je je liefde voor het spel met je medeschrijvers en tenderspecialisten!

Trajecten voor mooie klanten in verschillende branches

Wij werken voor verschillende klanten in uiteenlopende branches. Je schrijft elke keer over iets anders. Dit maakt het werk afwisselend. Klanten vertellen graag over hun bedrijf en jij mag ze uitdagen om datgene te bieden waar de opdrachtgever warm van wordt. Tegelijk blijft een plan van aanpak een plan van aanpak, en dat biedt houvast.

Vrijheid bij het indelen van je werk

We sturen op output. Het gaat bij ons om een ding: tenders winnen. Je bepaalt zelf hoe je dat doet en wat daarvoor nodig is (binnen de kaders van onze werkwijze).  

Wij werken niet met urendeclaratie.

Wij geloven ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn, dus heb je hard gewerkt, pak je ook je rust. En wil je vaker op vakantie, dan kan dat bij ons.


Werken in een leuk team van specialisten

In ons team is veel kennis en kwaliteit aanwezig. Wij zoeken collega’s die wij iets kunnen leren én waar wij ook iets van kunnen leren. Wij versterken elkaar door elkaar te helpen en kennis te delen. Omdat we in een klein team werken, doet jouw bijdrage ertoe.

Er zijn vaste dagen waarop we elkaar zien, waarmee we werken aan ons teamgevoel en leuke dingen kunnen doen. Bij ons kan je jezelf zijn en is er altijd plek voor humor. 

€4000-€5000 bij 40 uur

Verder bieden wij:

  • Pensioenregeling 18%, waarvan 2/3 inleg door qcore
  • Vakantiegeld 8%
  • Onbeperkte vrije dagen
  • Lunch is geregeld
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en zakelijk
  • Opleidingsbudget

We bieden alle voorzieningen om je werk thuis en op kantoor goed te kunnen doen.

Wat verwachten we van jou?

Aantoonbare ervaring met aanbestedingen. Je bent enthousiast en gedreven, nauwkeurig, analytisch sterk en kritisch. Je beschikt over schrijfvaardigheden (vanzelfsprekend), maar goede interview-vaardigheden zijn net zo belangrijk. Dit betekent: de juiste vragen stellen en vooral niet bang zijn om dóór te vragen om de informatie die je nodig hebt boven tafel te halen.

Je neemt geen genoegen met voldoendes en gaat tot het uiterste om een 10 te halen. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je bent representatief en communicatief vaardig. Goed verwachtingen kunnen managen en afspraken nakomen zijn cruciaal in ons bedrijf.

Interesse om bij ons te komen bijdragen aan jouw en onze groei?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan drinken we graag een kopje koffie of thee met je. Neem contact op via sollicitatie@qcore.nl, 033-445 30 30 of reageer via het formulier hiernaast.