1. Home
 2. >
 3. Werken bij qcore
 4. >
 5. Tenderspecialist bidwriter

Tenderspecialist/ bidwriter

Op basis van 40 uur

Aanbestedingen schrijven en begeleiden

Samen tenders winnen, dat is het doel van Q CORE! Als tenderspecialist / bidwriter ga je bedrijven helpen bij het inschrijven. Dit doe je door teksten te schrijven en ook het hele inschrijftraject te begeleiden. Soms schrijft de klant zelf en dan begeleid, adviseer, review je op basis van jouw expertise en analyse van de aanbestedingsstukken. Wat je rol ook is, jij gaat voor de inschrijving met de hoogste win kans. Zo kunnen onze klanten de concurrentie aftroeven. Samenvattend zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • sparren over de winstrategie;
 • begeleiden en adviseren van onze klanten;
 • analyseren en schrijven van aanbestedingsteksten;
 • deadlines zetten en zorgen dat deze worden nageleefd.
 

Resultaatgericht en gedreven

Als tender specialist / bidwriter ben je communicatief sterk en doe je wat je belooft. Je bent in staat om snel veel informatie te verwerken en hierin structuur aan te brengen. Je bent betrokken en kritisch en wilt altijd het naadje van de kous weten. Je hebt een vlotte pen en bent in staat proposities krachtig en overtuigend over te brengen op papier. Je bent integer, toont commitment en kunt goed samenwerken (intern en extern).

Daarnaast breng je ook het volgende mee:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbaar een winnaar in aanbestedingen
 • Kennis en begrip van de Aanbestedingswet, Gids Proportionaliteit en Europese richtlijnen
 • Schrijfervaring, bij voorkeur voor tenders/aanbestedingen
 

Q CORE biedt

Bij Q CORE krijg je de mogelijkheid uitgedaagd te worden op verschillende vlakken, met afwisselende materie te werken en je verder te ontwikkelen als aanbestedingsexpert. Je bent vrij om zelf trainingen, seminars en (netwerk)bijeenkomsten aan te dragen. We bieden een fijne werksfeer, waar je jezelf kan zijn, waar mensen werken met uiteenlopende interesses en altijd plek is voor humor. We bieden verder:

 • een bruto jaarsalaris van €32 – 45K (afhankelijk van kennis en relevante ervaring);
 • 25 vrije dagen;
 • korte lijnen en een collegiale werksfeer;
 • ontwikkelmogelijkheden bij een groeiend bedrijf met een winnende propositie
 

Werklocatie

Je bent werkzaam vanaf het Q CORE kantoor in Hoevelaken. Hier lunch je in de gezellige kantine en voor de borrels staat de tap al klaar. Word jij zo goed in air hockey, dat je de huidige nummer 1 kan verslaan? Daarnaast stap je regelmatig in de auto om op bezoek te gaan bij klanten.

 

Succesvolle inschrijvingen

Q CORE is al ruim 10 jaar een succesvol tenderbureau dat ondernemers ondersteunt bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Zij zien de markt veranderen en professionaliseren, waardoor data een steeds belangrijker rol gaat spelen in succesvol bidmanagement. Q CORE heeft de juiste tools om opdrachtgevers te voorzien van tenders (aanbestedingen) in het voor de opdrachtgever relevante gebied en verzorgen (eventueel) de complete inschrijving. De ambitie is daarnaast de komende jaren een flinke groei te realiseren.

 

Interesse om bij te dragen aan de groei  van Q CORE?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via sollicitatie@qcore.nl.