1. Home
  2. >
  3. Werken bij qcore
  4. >
  5. Tenderspecialist team hoevelaken

Tenderspecialist

32-40 uur
Team qcore Hoevelaken

 

Word jij tenderspecialist bij qcore?

Wij zoeken mensen met ervaring om ons gezellige team van specialisten te versterken. We hebben een duidelijke strategie en willen werken aan gave projecten, met mooie klanten en leuke collega’s in een hecht team.

Meerdere trajecten tegelijk begeleiden

Bij qcore hebben we een mix van klanten die we structureel begeleiden en klanten die we eenmalig begeleiden. Er zijn altijd leuke projecten waar je je in vast kunt bijten. Als we geen kans op succes zien, dan beginnen we er ook niet aan. Dat wil niet zeggen dat we er soms niet hard moeten werken om succes te boeken.

Diverse klanten en branches

Wij beperken ons niet in het soort bedrijf dat we begeleiden. Dit maakt ons werk afwisselend. Onze frisse blik is onze toegevoegde waarde. Je moet je kunnen inleven in de wereld van je klant. Dit vergt nieuwsgierigheid en creativiteit. Verder zijn wij de expert op het gebied van aanbestedingen.

Passie voor tenders

Je leest deze vacature waarschijnlijk omdat je aanbestedingen leuk vindt. Wij ook. Hoe leuk is het om in een team te werken met mensen met dezelfde passie? Wij zijn winnaars. Net als wij baal je van een lage score of verlies van een tender. Wanneer we winnen, dan vieren we dat ook!

Vrijheid bij het indelen van je werk

We sturen op output. Het gaat bij ons om een ding: tenders winnen. Je bepaalt zelf hoe je dat doet en wat daarvoor nodig is (binnen de kaders van onze werkwijze).  

Wij werken niet met urendeclaratie.

Wij geloven ook dat de boog niet altijd gespannen kan zijn, dus heb je hard gewerkt, pak je ook je rust. En wil je vaker op vakantie, dan kan dat bij ons.

Werken in een leuk team van specialisten

In ons team is veel kennis en kwaliteit aanwezig. Wij zoeken collega’s die wij iets kunnen leren én waar wij ook iets van kunnen leren. Wij versterken elkaar door elkaar te helpen en kennis te delen. Omdat we in een klein team werken, doet jouw bijdrage ertoe.

Er zijn vaste dagen waarop we elkaar zien, waarmee we werken aan ons teamgevoel en leuke dingen kunnen doen. Bij ons kan je jezelf zijn en is er altijd plek voor humor. 

€4000-€5000 bij 40 uur

Verder bieden wij:

  • Pensioenregeling 18%, waarvan 2/3 inleg door qcore
  • Vakantiegeld 8%
  • Onbeperkte vrije dagen
  • Lunch is geregeld
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en zakelijk
  • Opleidingsbudget

We bieden alle voorzieningen om je werk thuis en op kantoor goed te kunnen doen.

Wat verwachten we van jou?

Aantoonbare ervaring met aanbestedingen. Je bent enthousiast en gedreven, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een slechte verliezer en gaat tot het uiterste om de gunning binnen te halen. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je bent representatief en communicatief vaardig. Goed verwachtingen kunnen managen en afspraken nakomen zijn cruciaal in ons bedrijf.

Interesse om bij ons te komen bijdragen aan jouw en onze groei?

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Dan drinken we graag een kopje koffie of thee met je. Neem contact op via sollicitatie@qcore.nl, 033-445 30 30 of reageer via het formulier hiernaast.