Wat kost het winnen van een aanbesteding met qcore?

10 mrt 2023 2 minuten leestijd Rodger Rodger

Vraag jij je af wat het je kost om een aanbesteding te winnen met qcore? Vraag je in plaats daarvan af wat werken met qcore je oplevert! In deze blog vertellen we je wat de kosten zijn vooraf, waarom deze zo laag zijn en wat je daarvoor terugkrijgt bij qcore.

Tendersignalering

Een samenwerking met qcore begint met Tendersignalering. Voor het signaleren van aanbestedingen werken we samen met TenderApp. Vanaf € 199,- per maand helpt deze tool je om altijd op de hoogte te zijn van relevante aanbestedingen voor jouw bedrijf. Geef je in TenderApp aan dat je interesse hebt in een aanbesteding? Dan nemen wij direct contact met je op om de aanbesteding door te nemen en te bekijken of we hem samen kunnen gaan oppakken.

Eenmalige offerte of hulp bij meerdere aanbestedingen

Bij qcore heb je de keuze om samen te werken via een eenmalige offerte of via onze qcore succes formule, het abonnement op het winnen van aanbestedingen.

Eenmalige offerte

Wil je eenmalig samen met qcore meedoen aan een aanbesteding middels een eenmalige offerte? Dan zijn de kosten afhankelijk van de aanbesteding en hoeveel daarvoor moet gebeuren. Samen inschrijven op aanbestedingen kan al vanaf een bedrag van € 4.000,- 

qcore succes formule (qsf)
Weet je al dat je meerdere aanbestedingen met ons op wil pakken, dan kan je het beste een qcore succesformule bij ons afsluiten.  De kosten voor de qsf zijn € 1.250,-  per maand. (inclusief TenderApp) Voor dit vaste bedrag per maand krijg jij 3 inschrijfkansen met qcore. Win jij een aanbesteding binnen het traject, dan krijg je de volgende inschrijving gratis. Bij maximale winst kan je ongelimiteerd met ons blijven inschrijven voor hetzelfde vaste bedrag per maand.   Via onderstaand button download je de leaflet die jou nog meer informatie geeft.

Download de qsf leaflet

Waarom zijn de kosten bij qcore zo laag?

Als je prijzen van verschillende externe tenderdesks hebt vergeleken, zal het je opvallen dat de kosten voor een offerte of abonnement bij qcore laag zijn. Zo vragen de meeste tenderdesks €10.000,- tot €15.000,- voor begeleiding bij een traject. Bij qcore ligt dit veel lager. Dit heeft te maken met de filosofie van qcore en ons verdienmodel (winfee):

Filosofie van qcore

Wij helpen onze opdrachtgevers van A tot Z. Vanaf het signaleren van een aanbesteding tot en met de evaluatie na afloop van een traject. Wij nemen de volledige regie. Wij houden het overzicht en zijn jullie luis in de pels om te zorgen dat we samen het maximale eruit halen. Wij willen graag winnen, dat zie je terug in ons verdienmodel.

Verdienmodel (winfee)

Een offerte voor een zeer complete dienstverlening voor lage vaste kosten vooraf, met een vergoeding over de behaalde omzet als je de opdracht daadwerkelijk gegund krijgt. Als jij wint, winnen wij met je mee! Sterker: wij kunnen niet bestaan als we niet winnen! Een extra verzekering van onze inzet en resultaten. Deze “winfee” is een vast percentage van 3,5% over de door jullie gerealiseerde omzet uit de aanbesteding.

Waarom het verdienmodel van qcore ons beter maakt dan andere tenderdesks

Zoals eerder aangegeven kunnen wij niet bestaan als we niet winnen. De winfee maakt dat wij net zo graag willen winnen als jij. We zijn daarom altijd gefocust op de winst, maar we kijken ook van tevoren of er sprake is van een reële winkans. Dit scheelt beide partijen een hoop tijd en geld. Andere tenderdesks halen hun omzet door hoge offertekosten aan de voorkant van het traject te rekenen. Of jij nou wint of niet, zij hebben de buit direct al binnen en dit maakt dat het voor hen minder belangrijk is of jij wint of verliest.

Samen winnen = samen delen

Nu denk je misschien: “Maar door die winfee ben ik uiteindelijk alsnog duurder uit!” Ja dat klopt, maar daar staat tegenover dat de drive om te winnen bij ons vele malen hoger is en je alleen betaalt als je een aanbesteding wint. En zeg nou zelf, samen delen is toch leuker dan niks te delen hebben?

Kennismaken met qcore?

Wil je meer weten over onze werkwijze en kennismaken met de mensen achter qcore? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Demo-video bekijken