1. Home
  2. >
  3. Succesverhalen
  4. >
  5. Bouwbedrijf kreeft wint grote aanbestedingen met qcore

Succesverhaal

Bouwbedrijf Kreeft

 

Bouwbedrijf Kreeft heeft de afgelopen jaren een aantal grote tenders gewonnen met behulp van qcore. Bekijk hoe we dat doen:

Grote projecten winnen samen met qcore

Kreeft is een bouwbedrijf dat zich breed oriënteert en zich vooral bezighoudt met grootschalige projecten. Dit zijn vaak projecten die volgens een aanbestedingsprocedure worden gegund.

Denk hierbij aan procedures met een voorselectie en kwaliteitsstukken zoals een plan van aanpak. qcore begeleid bouwbedrijf Kreeft in het volledige proces zodat ze voldoen aan de vraag die gesteld wordt.

Samen met bouwbedrijf Kreeft heeft qcore al een aantal successen behaald. Volgens Gert van Driesten (Technisch directeur) steken er twee projecten bovenuit. Dit zijn het Johannes Fontanus college in Barneveld en IW4 in Veenendaal.

  • Kreeft - Gert van Driesten
  •  
  • Gert van Driesten
    Bouwbedrijf Kreeft

 

Hoe de samenwerking eruit ziet

Gert werkt samen met meerdere personen binnen qcore. De samenwerking start vaak bij de klantmanager die met Gert bespreekt of de aanbesteding haalbaar is en vervolgens wordt de samenwerking verder vormgegeven. Tijdens het traject zelf is de tenderspecialist de belangrijkste contactpersoon binnen de samenwerking. Op deze manier werken we samen, ieder met zijn eigen specialiteit, naar het beste eindresultaat.

 

Aanbeveling

De kosten voor een samenwerking met qcore kan voor ondernemers een drempel zijn. Gert is van mening dat je dan onvoldoende weet wat het jou oplevert. Door vaker samen te werken met qcore ziet Gert goed de meerwaarde van qcore. Dit zit hem onder andere in de benadering van een dergelijk project. Bouwbedrijf Kreeft kiest er dan ook bewust voor om met qcore de winkans te vergroten.

Ondanks de kosten levert de samenwerking tussen Bouwbedrijf Kreeft en qcore dusdanig veel voordeel op dat Bouwbedrijf Kreeft samenwerking graag voort blijft zetten.

Bekijk de video voor het hele verhaal van Gert en wat hij zo prettig vindt aan onze samenwerking.

Benieuwd naar jouw kansen?

Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Start met tendersignalering en mis geen kans meer!